Nieuw: maak een hoorspel met jouw klas *Coronaproof* #samenerdoorinmijnklas

Herken jij de stemmen van Marcel Vanthilt, Martine Prenen en de andere BV’s?

Zij maakten samen met ons een hoorspel! Volledig Coronaproof!
Doen jullie ook met jullie klas mee aan onze wedstrijd?
Klik op de video hieronder.

Klik hier voor onze video

 

Zin om samen met je klas een hoorspel te maken waarvan al het voorbereidend werk, het verhaal zelf en de begeleiding (of opvolging) door ons wordt gedaan? Waarbij jullie dus meteen aan de slag kunnen en voluit kunnen genieten van het proces, het plezier van het maken?

EN waarbij jullie bovendien een prachtige prijs kunnen verdienen als jullie hoorspel onze wedstrijd wint?

Aarzel dan niet en lees snel verder!

 

Heb je de video hierboven bekeken? Leuk om te doen, hé? En ook leerrijk, we leren luisteren, samenwerken, onze creativiteit te gebruiken, een ander in de spotlights laten staan en stilletjes zijn en ook zelf op een bepaald moment op de voorgrond treden en uiteraard leren we ook rijmen en…. plezier maken!

Tijdens de Coronatijd hebben we als Theater Onderweg de kans gegrepen om dit concept nog verder vorm te geven.  We hebben namelijk een totaalpakket uitgewerkt voor jouw klas!  Stap voor stap begeleiden we jullie online. Mocht er een volgende Coronapiek aankomen, kunnen jullie blijven plezier beleven aan het maken van dit hoorspel.  Zelfs mocht er weer enkel online les gegeven worden dan kunnen de kinderen dit mee van thuis uit doen: volledig Coronaproof.

Je hebt hier geen technische snufjes voor nodig, zoals je ziet of hoort heb ik dit hoorspel ook gewoon met een simpele smartphone opgenomen.  Samen met de kinderen speciale stemmetjes gebruiken of geluiden opnemen is echt superleuk en zorgt meteen voor een fijne, originele groepsdynamiek.

We hebben een heel draaiboek voor jullie gemaakt, zodat ook jullie als leerkracht er plezier aan kunnen beleven en ook de tijd hebben om jullie leerlingen te observeren zonder al te veel met het organisatorische bezig te zijn.  Voor de creatievelingen onder jullie is er ook de vrijheid om zelf bepaalde dingen toe te voegen of weg te laten.
Wij hebben er alvast zin in!

Praktische informatie: klik hier

Inschrijvingsformulier: klik hier

Leerdoelen: klik hier

ZILLdoelen: klik hier

Beluister hier een stukje van ons hoorspel met de stemmen van een aantal BV’s: